Priser og betingelser for kjøp av bilder

«​engangsbruk»


Gjelder bruksrett til bildet der det skal benyttes i 1 (én) sammenheng i tilknytning til deres firma.

Der det lar seg gjøre skal bildet krediteres med teksten: «foto: Per Kvalvik». Dere kan ikke videreselge eller framleie bildet til andre og dere må kjøpe bruksrett til bildet på nytt om det skal benyttes i en annen sammenheng senere. 

Pris vanlig foto: 990,-
Pris fly-/dronefoto: 1490,-

Priser eks mva.

 

Skal bildet brukes i et større omfang (framsider på bokverk, fasadedekor eller som del av merkevaredesign o.l.) må pris avtales.

«fritt bruk»


Gjelder bruksrett til bildet der det skal benyttes i flere sammenhenger i tilknytning til deres firma.

Der det lar seg gjøre skal bildet krediteres med teksten: «foto: Per Kvalvik». Dere kan ikke videreselge eller framleie bildet til andre. 

Pris vanlig foto: 1980,- 
Pris fly-/dronefoto: 2980,-

Priser eks mva.

Skal bildet brukes i et større omfang (framsider på bokverk, fasadedekor eller som del av merkevaredesign o.l.) må pris avtales.

 

Bruk av bilder uten avtale:

Alle bilder er beskyttet iht. Åndsverkloven (dette gjelder uansett om bildet er merket med © eller ikke).  Om det forekommer bruk av mine bilder uten at det på forhånd er inngått avtale, vil faktura bli sendt til «brukeren» pålydende pris tilsvarende «fritt bruk». «Brukeren» må uansett inngå ny kontrakt om bildet skal benyttes ved en senere anledning. Jeg anbefaler å lese denne artikkelen som setter lys på bruk av andres bilder. 

 
 

Kontaktinformasjon

Kvalvik Link
v/ Per Kvalvik,
Kvalvikveien 88, 6522 FREI
918 47 120 - per@kvalvik.no
Org NO 980810909 MVA
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now